Reportatge sobre ROI a la web d'ASOMA

ROI, fabricant de finestres de fusta d´alta qualitat a Catalunya

02/01/2023

ROI és una fusteria industrialitzada ubicada a Lleida, Catalunya. Empresa associada a Asoma i especialitzada en la fabricació de tancaments exteriors; finestres i portes d´alta qualitat.

ROI és una marca especialitzada en la fabricació de finestres i portes exteriors, en fusta massissa i laminada i també elaborada amb el sistema mixta (fusta-alumini), amb una experiència de més de 40 anys al sector.

La fabricació de finestres de fusta implica complir no només amb els estàndards més alts de qualitat i rendiment sinó també de la cura del medi ambient. La fusta que utilitza ROI està certificada amb els sistemes PEFC i FSC, a més tenen un sistema complex de reciclatge i aprofitament de la ferritja. Amb aquest sistema, el mateix residu de la fusta generat a la fabricació serveix per proporcionar energia a la fàbrica, d'aquesta manera, es redueixen encara més les emissions de carboni.

ROI, fabricant de finestres de fusta a Catalunya fabrica finestres de fusta massissa i perfil de fusta laminada. Disposa de gran varietat de perfils; Plus 69, Plus 70,2, Elit 80, Elit 93,2 i ocultes.

A més a més, fabrica finestres de fusta mixtes, amb perfils que combinen fusta i alumini, de les quals disposen els models Mixta 57, 69, 70,2 i la Mixta oculta.





ROI, fabricant de finestres de fusta a Catalunya , ofereix:

  • Productes:

Fabricants de finestres de fusta i mixtes. Rèpliques per a requisits de patrimoni i especials. Totes elles amb les més altes prestacions del mercat.

  • Prop. Tècniques:

Perfils de Plus, de 70,2, 80, 93,2 i oculta de prestacions més altes. Les mixtes a 57, 69, 70,2 i Mixta Oculta. Fins a Uf = 1,0 W/m²k

  • Característiques:

Finestres de fusta de perfil laminat de; pi, làrix, iroko, roure i castanyer. Aïllament segons el vidre a escollir, frontisses ocultes i múltiples acabats.

 

Pots contactar amb ells i veure els seus productes a la seva pàgina web:   http://roi.es/