ROI Construcció Golmes Lleida

Deko Grup-35, SL

És una marca especialitzada en la fabricació de finestres i portes exteriors, en fusta massissa i laminada i també elaborada amb el sistema mixta (fusta-alumini), amb una experiència de més de 30 anys en el sector.

 

La planta

La planta està totalment equipada amb l'última tecnologia en maquinària per a l'elaboració de productes derivats de la fusta, per poder optimitzar costos i productivitat, oferint així preus molt competitius en el sector, sent avui dia una de les empreses del sector de la fusta més avançades tecnològicament d'Espanya.

La nostra fusteria està envernissada amb vernissos a l'aigua, aplicats en un túnel amb el sofisticat procés de floow-coating, que gradua la temperatura de l'ambient, del producte i del material, al mateix temps que controla el gramatge i l'atmosfera.


Equip humà

, Compta amb un equip humà amb una dilatada experiència en el món de la fusta. El personal està en constant formació segons l'evolució tècnica per poder estar altament qualificat i especialitzat en la fusta, el nostre departament tècnic i comercial està completament dedicat a l'anàlisi prèvia, desenvolupament del projecte i un servei d'atenció al client personalitzat, oferint així un servei molt exclusiu i competitiu en el sector.

sostenibilitat

té com a principal compromís el medi ambient, per aquest motiu ha obtingut la certificació de cadena de custòdia FSC i PEFC en la utilització de fustes sostenibles per a la fabricació dels seus productes.

Un altre compromís a l'empresa és el reciclatge, per això compta amb un complex sistema de reciclatge i aprofitament de l'encenall. El sistema consisteix en l'emmagatzematge de l'encenall i el cremat amb una caldera de biomassa proporcionant l'energia necessària per a la climatització de totes les instal·lacions i les línies de vernís, tot això en defensa de l'medi ambient.

          

qualitat

, Està compromès en atorgar als seus clients productes de la màxima qualitat, per això treballa amb els millors proveïdors de el sector i les millors marques.

Tots els productes de tenen el compliment mínim CE i estan sota assajos necessaris de laboratoris tan acreditats com ENSATEC ò APPLUS, corresponents a totes les nostres diferents línies de finestres i en totes les seves diferents opcions, ostenta així mateix el segell de qualitat AITIM.