ROI Construcció Golmes Lleida

Deko Grup-35, SL

És una marca especialitzada en la fabricació de finestres i portes exteriors , en fusta massissa i laminada i també elaborada amb el sistema mixta (fusta-alumini), amb una experiència de més de 40 anys al sector .

 

La planta

La planta està totalment equipada amb l'última tecnologia en maquinària per a l'elaboració de productes derivats de la fusta, per poder optimitzar costos i productivitat, oferint així preus molt competitius en el sector, sent avui dia una de les empreses del sector de la fusta més avançades tecnològicament d'Espanya.

La nostra fusteria està envernissada amb vernissos a l'aigua, aplicats en un túnel amb el sofisticat procés de floow-coating, que gradua la temperatura de l'ambient, del producte i del material, al mateix temps que controla el gramatge i l'atmosfera.Equip humà

, compta amb un equip humà amb una dilatada experiència al món de la fusta. El personal està en formació constant segons l'evolució tècnica per poder estar altament qualificat i especialitzat en la fusta, el nostre departament tècnic i comercial està completament dedicat a l'anàlisi prèvia, desenvolupament del projecte i un servei d'atenció al client personalitzat, oferint així un servei molt exclusiu i competitiu al sector.

Sostenibilitat

té com a principal compromís el medi ambient, per això ha obtingut la certificació de cadena de custòdia FSC® i PEFC en la utilització de fustes sostenibles per a la fabricació dels seus productes.

Un altre compromís a l'empresa és el reciclatge, per això compta amb un complex sistema de reciclatge i aprofitament de la ferritja. El sistema consisteix en l'emmagatzematge de la llimadures i el cremat amb una caldera de biomassa proporcionant l'energia necessària per a la climatització de totes les instal·lacions i les línies de vernís, tot això en defensa del medi ambient.

      

Qualitat

, està compromès a atorgar als seus clients productes de la màxima qualitat, per això treballa amb els millors proveïdors del sector i les millors marques.

Tots els productes de tenen el compliment mínim CE i estan sota assaigs necessaris de laboratoris tan acreditats com ENSATEC ò APPLUS, corresponents a totes les nostres diferents línies de finestres i en totes les diferents opcions, ostenta així mateix el segell de qualitat AITIM.