Reportatge en revista digital Fusta Sostenible

Reportatge realitzat després de la fira VETECO 2018 de Madrid on vam estar com expositors amb el nostre estand

19/08/2019

Amb un alt nivell de prestacions tècniques.


ROI   fabrica diferents tipus de perfileria, oferint al seu client   tot tipus de solucions en el tancament, sempre amb un   alt nivell de prestacions tècniques.

També ha desenvolupat   diverses opcions en finestres mixtes   (Fusta-alumini), utilitzant en tots els casos el sistema de juntes soldades i lacades al forn, per donar una major resistència al producte.

Tots els seus processos de producció estan sotmesos a un   exhaustiu control de qualitat, i així ho certifica el   segell AITIM , tant de fabricació de finestres de fusta com de la fabricació de perfils laminats; dels quals són posseïdors des de fa molts anys.

Aquesta imatge té un atribut ALT buit; el seu nom de fitxer és ROI_veteco2018_6-683x1024.jpg

La seva línia de   vernissos a l'aigua, auditada per   Sikkens , així com el seu sofisticat sistema d'aplicació del recobriment, compleixen amb totes les garanties de ser un producte net i ecològic, dotant d'aquesta manera a les finestres d'un acabat perfecte, amb una   durabilitat excepcional.

ELITE 92

ELITE 92   és, sens dubte, un dels productes estrella de   ROI . Ideal per incorporar a les habitatge de   màxima eficiència energètica, té també unes   prestacions acústiques molt bones.

"És un tancament idoni per a les cases passives, i també per fer hotels cinc estrelles amb uns valors acústics importants", afirma Juan Ramón Fuentes, director comercial d'l'empresa catalana. De fet,   ROI   exhibir a VETECO 2018 la mostra de ELITE 92 que va presentar al concurs de rehabilitació de l'Hotel Ritz de Madrid.

ELITE 92 és, sens dubte, un dels productes estrella de   ROI .

UN MERCAT MOLT VIU

"La fusteria de fusta està pujant a Espanya   -observa Juan Ramón Fuentes-.   Catalunya i Mallorca són les nostres principals àrees d'acció, tot i que ara també estem treballant batsante a Madrid, en qualsevol casos estem al màxim ".

ROI   és   especialista en edificis de catalogació per patrimoni , amb alt interès cultural.   "Et demanen una finestra de fusta amb les prestacions d'avui, però amb les motllures i el disseny del que es va posar en el seu dia   -conclou-.   És sempre un repte, que ens estimula enormement ".

RESPECTUOSOS AMB EL MEDI AMBIENT

Un dels principals compromisos de   ROI   és ser eficients i respectuosos amb el medi ambient. Per això la fusta que s'utilitza per fabricar els seus tancaments està certificada amb els segells de sostenibilitat   FSC   o   PEFC .

Aquesta imatge té un atribut ALT buit; el seu nom de fitxer és ROI_veteco2018_4-683x1024.jpg

Seguint amb el mateix compromís,   ROI   realitza tota la fabricació de les seves finestres sota un estricte control de reciclatge i la reutilització dels recursos naturals, amb tecnologia punta en la seva maquinària, amb la qual pot optimitzar al màxim el material i, en conseqüència, la seva desperdici. Tota l'encenall generada a la fàbrica serveix de combustible per a una caldera de biomassa que genera l'energia necessària per a tota la planta, acabant així de tancar el cercle, amb el   100% d'aprofitament del material.

ROI   és una marca de l'empresa lleidatana   DEKO GRUP-35, SL . És una de les firmes fundadores de   Apunta , l'Associació Espanyola de Fabricants Espanyols de Finestres de Fusta i Mixtes Fusta-Alumini.