Asoma obre la convocatòria "Al millor tancament amb fusta 2020"

L'Associació Espanyola de Fabricants de Finestres de Fusta (Asoma), convoca els Premis "AL MILLOR TANCAMENT AMB FUSTA 2020" en el qual ROI es presentarà com a participant destacat.

20/11/2020

El certamen reconeix la feina dels professionals relacionats amb el món de la finestra, arquitectes, fusters i promotors, entre altres que es decanten per la fusta com a material per a realitzar els tancaments dels seus projectes.

El premi està patrocinat per Saint-Gobain Building Glass, amb un valor econòmic per al guanyador de 2.000 € i un segon premi de 200 €.

Cada tancament amb fusta és una important contribució a l'arquitectura, a la creativitat ia la millora de l'entorn, ja que l'ús de fusta aporta beneficis socials, ambientals, econòmics i estètics.

Entre els objectius d'Asoma hi ha el de donar a conèixer la importància i els beneficis que aporta l'ús de fusta en la construcció i específicament en els tancaments. Aquest premi té com a objectiu reconèixer la feina ben feta i donar a conèixer com l'ús de fusta en els tancaments ofereix una gran bellesa, propietats d'aïllament i resultats estètics impossibles d'aconseguir amb altres materials.

Als premis al millor tancament amb fusta poden optar tots els arquitectes, arquitectes tècnics, dissenyadors, empreses d'obres i reformes, fusters i en definitiva, qualsevol professional amb capacitat de prendre part en la decisió d'haver instal·lat un tancament de fusta a Espanya en qualsevol data, que s'inscriguin omplint el formulari en el termini indicat.

Cada participant pot presentar fins a un màxim de tres projectes que consideri dignes de reconeixement. El projecte es pot haver desenvolupat en qualsevol any. Es valoraran els tancaments dissenyats i fabricats per empreses o professionals espanyols.

Per a la selecció dels finalistes, els criteris seran establerts pel jurat, es podrà valorar tot el projecte o només un determinat aspecte de la mateixa que proporcioni un caràcter singular o valor d'innovació, estètica i tècnica.

El termini per presentar-se al concurs finalitza el 30 de març de 2021.