Article VETECO 2018

14/01/2019

 

Un any més VETECO (fira internacional de la finestra, façana i protecció solar de referència al sud d'Europa) obria les seves portes al recinte firal de Madrid durant les dates del 13 al 16 de novembre de 2018. El certamen, que ha registrat gairebé 90.000 participants professionals i va superar les 1.600 empreses expositores, mostra una clara tendència a l'alça del sector i es va desenvolupar sota les premisses de la sostenibilitat, innovació i tecnologia per a l'edificació.

 

En aquesta ocasió ROI es va presentar al saló en col·laboració amb Apunta (associació de fabricants de finestres de fusta i mixtes de fusta i alumini) de la qual són socis fundadors. Ho van fer amb perfils de les seves finestres i sistemes d'obertura mostrant el gran ventall de possibilitats que ofereixen tant a nivell tècnic com d'aïllament tèrmic i acústic.

 

Van aconseguir una gran quota de visites i contactes nacionals i internacionals molt interessats en la qualitat dels seus productes i professionalitat. Tots van destacar la seva versatilitat. Cosa que els permet adaptar-se amb solvència a cada tipus de desafiament tècnic.

 

Un cop finalitzada la fira VETECO i amb una molt bona valoració, en ROI ja tenen l'ull posat en la propera fira CONSTRUMAT 2019 a Barcelona, on es presentaran amb grans novetats en millores substancials d'alguns dels seus perfils actuals.