Reportatge sobre ROI de la revista Ventanas, puertas y cerramientos

Roi compleix 40 anys amb la innovació i la sostenibilitat com a premisses

14/04/2020

La firma Roi celebra AQUEST any el seu 40 aniversari situant-se com una de les empreses de referència en la Fabricacio de finestres de fusta. Durant aquests anys, l'empresa no ha deixat de Créixer en presència i en infraestructura, des dels Seus inicis en un taller de 150 m2 Fins a disposar actualment d'unes Instal·lacions amb 10.000 m2 de naus i 40.000 m2 de Terreny.

En Els últims anys l'empresa ha acceptat desafiaments en Grans projectes de rehabilitació d'edificis restaurats restaurats restaurats restaurats, en on el seu Treball s'a destacat per comptar amb els centres de Treball Especialitzats i per l'equip humà, AIXÒ li ha permès Fer repliquis de els fusteries exteriors dels edificis restaurats restaurats restaurats restaurats més Emblemàtics, però con los Característiques tècniques més exigents.

Amb el propòsit de donar un Millor Servei, Roi va apostar per Tenir un Departament tècnic PROPI amb 1 equip de persones qualificades per a desenvolupa solucions per a les exigencies de mercat actual. Per a la companyia, la innovació és Fonamental per mantenir-se a l'mercat, per aixó, ha
invertir aa a els a l'desenvolupament d'1 nova línia de producte amb 1 nou centre de Treball equipat amb eines de Treball innovadors, el que li ha permès oferir ALS SEUS clients una àmplia gamma de productes que s'adapten a QUALSEVOL tipus de projecte .

En AQUEST camí de Creixement, Roi ha enfortit la seva compromís amb el medi ambient. La companyia Compta amb una caldera de biomassa que li Përmet estabilitzar la temperatura de la fàbrica perque la fusta no és Vegi afectada pèls Canvis de temperatura o a els Diferències d'Humitat durant el Procés de producció, aconseguint 1 producte més estable.

A més, la caldera és alimentada per tota l'encenall generada a l'perfilar la fusta, d'AQUESTA manera és tanca el circuit d'Aprofitament i és contribueix a la Reducció de consum de combustible fòssil.




Per Roi el consum responsable dels recursos
naturals és una Prioritat, de manera que des de fa diversos
anys utilitza fusta amb certificació FSC o PEFC.



Per Roi el consum responsable dels recursos naturals és una Prioritat, de manera que des de fa anys s'utilitza fusta amb certificació FSC o PEFC. AQUESTA certificació també va ser atorgada a la companyia paper consum de fusta qualificada, obtinguda sense trencar la cadena de custòdia, de tala sostenible i que compleix amb el control de qualitat.

Seguint amb la política de conservació de l'entorn, Roi Disposa de Dues Cabines de Vernis robotitzades con los que aplica vernissos amb base aigua, no CONTENEN dissolvents i estan Certificats com a productes baix en plom. L'aplicació en línia flow coating Përmet que tota la finestra quedi impregnada i protegint contra agents externs i raigs ultraviolats, donant 1 Acabat diferent i amb una variada gamma de colors per triar.


                                                                                          


La companyia continua preparant-se per als Reptes de futur i Segueix ferm en el seu compromís d'oferir més i Millors productes destacats per la seva innovació i compromís ambiental.

Link: https://www.vidrioperfil.es/ventanas_es/ventanas_es_178/48/