Asoma edita un díptic sobre "Manteniment de Finestres de Fusta"

El laboriós manteniment de les antigues finestres queda en cosa del passat amb la nova generació de finestres 2.0

04/11/2019

Polir i envernissar són cosa del passat.

Les finestres de fusta en l'actualitat apliquen l'última tecnologia en la seva fabricació i incorporen perfileria dissenyada i mecanitzada amb qualitat i sentit comú. Amb fusta de llarga durabilitat natural, correctament tractada i, gairebé sempre, laminada. A tot això es sumen sistemes d'instal·lació i elements accessoris que li atorguen estanquitat, alhora que aïllament i ventilació.   



Amb tot això, "L'usuari no s'ha de preocupar més pel manteniment de la finestra, com succeïa abans", asseguren des d' Asoma, l'Associació Espanyola de Fabricants de Finestres de Fusta .

Asoma-Manteniment-de-Finestres-de-Fusta  


En efecte, antigament la fusta a l'exterior requeria un manteniment regular, en què calia polir i envernissar. En l'actualitat, això ja no és necessari. Els productes protectors s'integren amb la fusta, no formen pel·lícula i mai deixen de protegir-la. Evitant a més la formació d'espais per a l'allotjament de l'aigua i la presència de fongs de podridura.

Si tots els productes i sistemes de fabricació han avançat, ¿Per què moltes persones segueixen pensant en les finestres de fusta com una cosa del passat?

En la parcel·la estètica, a més, en l'acabat es pot optar per una tonalitat que va des del súper mat fins la brillantor, igual que en un moble. La fusta és el material més bell, càlid i sostenible. Els recobriments més moderns permeten conservar i mostrar el seu aspecte natural o, si es prefereix, optar a qualsevol color. No groguegen, com succeïa abans.







A més, al llarg de la vida de la finestra de fusta es pot anar modificant el seu aspecte, deixant-la sempre com a nova. El client tindrà unes finestres boniques i eficients per sempre.

La fusta, per les seves excel·lents propietats tèrmiques i acústiques, sent el material sostenible i natural per excel·lència, ofereix a més gran versatilitat.

Actualment és un material molt sol·licitat pels arquitectes, informat i conscient que nombrosos fabricants garanteixen més de deu anys de vida del tancament, esplèndid tal com el primer dia, amb només fer una   neteja regular de la perfileria, i sense necessitat d'emprendre un costós i complex manteniment.