Nova inversió de centre de mecanització tecnològica amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

Roi aposta clarament per la tecnologia en qualitat i producció

24/09/2024

DEKO GRUP-35, SL aposta decididament per la sostenibilitat, la innovació i la millora constant dels processos productius. El futur és clar, una construcció sostenible i d'alta eficiència energètica, amb finestres d'altes prestacions i qualitat. La capacitat de la fusta com a material constructiu, modern i innovador, que permet crear espais confortables i sostenibles ha fet que entenguem la finestra com l'element clau per a l'estalvi energètic en la rehabilitació dels edificis i habitatges.

Per consolidar el negoci, augmentar la competitivitat i millorar l'eficiència del procés industrial de fabricació de les finestres de fusta, s'ha fet la inversió el 2023 d'un nou Centre de Mecanitzat de Finestres CNC (5 Eixos) WOODPECKER MIRAI 4.500 amb control numèric que realitza tota mena de finestres de fusta amb totes les mecanitzacions necessàries, estalviant temps i perfeccionant els acabats. Seccionat i mecanitzat de manera simultània, amb un acabat precís.

Amb la nova línia de finestres automatitzada, l'empresa evoluciona cap a la indústria 4.0. Mitjançant la incorporació de noves eines d'intel·ligència artificial, tecnologies i processos més flexibles, eficients i protectors amb el medi ambient.

Gràcies a la gran varietat de dissenys i acabats que possibiliten el nou centre de mecanitzat, estem convençuts que les nostres finestres de fusta de la NOVA LÍNIA FINESTRES SÈRIE PLUS 70.3 i SÈRIE ÈLIT 93.3 són un sistema de tancament molt polivalent, ja que permet en un mateix tipus de finestra tenir potents aïllaments tèrmics, acústics i prestacions de resistència al foc.

Per a aquest projecte l'empresa ha rebut el suport del Departament d'Empresa i Treball a través de la línia de subvencions de projectes d'inversions que milloren la competitivitat, l'impacte al grau de sostenibilitat ambiental i la digitalització. Estem molt agraïts d´haver-nos pogut adherir a aquesta subvenció.

 

Amb el suport de:

Departament d'Empresa i Treball