ROI es certifica amb el segell PASSIVE HOUSE

1a empresa nacional que està certificada per clima càlid i clima temperat amb una finestra exclusivament de fusta

05/02/2021

Des del passat any 2020 ROI va certificar les seves finestres amb el prestigiós segell de construcció eficient PASSIVE HOUSE COMPONENT, sent la primera empresa nacional que està certificada per clima càlid i clima temperat amb una finestra exclusivament de fusta. El sistema de construcció eficient té cada vegada més representació al nostre país i des ROI entenen que és responsabilitat de tots els implicats en el sector fer construccions amb paràmetres més eficients i respectuosos amb el medi ambient. És per això que ROI ja fa molt de temps que està compromès amb ell i està donant passos en aquest sentit. Des del procés de vernís en túnel Flow coating amb vernissos a l'aigua, passant per l'optimització de la matèria primera amb programes per aconseguir el major aprofitament de la fusta, fins a la caldera de biomassa en la qual es reutilitza tota l'encenall generada per la fabricació de les seves finestres i amb la qual tenen calefacció a tota la fàbrica per aconseguir una temperatura constant en la producció, des del tall fins al envernissat i assegurant així l'estabilitat de la fusta, per garantir que el producte final sigui de la màxima qualitat.

 

En aquest any 2020 i seguint amb la idea de fer el planeta més sostenible, ROI també s'ha certificat amb els segells FSC i PEFC, assegurant que tota la fusta que consumeix procedeix de boscos de tala controlada i garantint la traçabilitat de la fusta fins que arriba a el consumidor final.

 

I a més perquè el client tingui la seguretat que els seus finestres compleixen amb els paràmetres exigits, ROI també s'ha registrat al programa d'etiqueta energètica de ASEFAVE.


 

Aquest any 2020 ha estat un any molt complicat a tot el país a causa de la situació sanitària, però lluny d'acovardir per la situació ROI aprofito el moment per reforçar-se i es va certificar amb els segells que ja hem esmentat, sent una altra vegada la punta de llança de el sector, com ja ho ve demostrant en els últims anys.

 

Tot això per aportar el seu granet de sorra per fer que el sector de la construcció d'aquest país sigui un dels més eficients d'Europa.